24 انیمیشن برتر برای یادگیری زبان انگلیسی در سطوح مختلف

انیمیشن های یادگیری زبان انگلیسی همه را شیفته خود میکنند.کودک و نوجوان و بزرگسال
چه انیمیشن هایی برای یادگیری زبان انگلیسی میشناسید؟ استفاده از انیمیشن برای یادگیری زبان انگلیسی برای هر سنی جذاب است. اما متناسب با هر سطح و سنی میتوانید گروه مشخصی از انیمیشن های زبان انگلیسی را انتخاب کنید.
در برخی از موارد انیمیشن ها از فیلم ها و سریال ها نیز موفق تر عمل کرده اند و توانستند بازار مخاطب گسترده تری اعم از کودک و بزرگسال داشته باشند.
در ادامه میخوانید:
- چگونه با دیدن انیمیشن مهارت زبان انگلیسی خود را تقویت کنیم؟
- معرفی چند انیمیشن جذاب دیگر
- برای یادگیری زبان انگلیسی چه انیمیشن هایی ببینیم؟
- سخن پایانی
چگونه با دیدن انیمیشن مهارت زبان انگلیسی خود را تقویت کنیم؟
دیدن انیمیشن و بهترین فیلمها برای یادگیری زبان انگلیسی ما را در موقعیتی مشابه یک محیط انگلیسی زبان قرار میدهد. بنابراین دیدن انیمیشن، مشابه با شنیدن مکالمات روزمره افرادی در یک کشور انگلیسی زبان است، بدون آن که پایتان را از کشور خودتان بیرون گذاشته باشید. برای این که بیشترین بهره را از دیدن انیمیشن ببرید، بهتر است همزمان با تماشای آن چند قدم بردارید:
- هر انیمیشن را دست کم دو بار ببینید. بار اول بدون زیرنویس و بار دوم با زیرنویس.
- جملههایی را که در انیمیشن میشنوید تکرار کنید.
- دفترچهای تهیه کنید و واژههای جدید را یادداشت کنید.
- سعی کنید پس از دیدن انیمیشن خلاصهای از آن را بنویسید.
- میتوانید هر انیمیشن زبان انگلیسی را در دو یا سه مرتبه مشاهده کنید. ابتدا یک قسمت را بدون زیرنویس و با دقت تماشا کنید. سپس آن را دوباره با زیرنویس ببینید و هر جایی را که متوجه نشده بودید، ویدئو را متوقف کرده و آن را بررسی کنید.
- در انتهای داستان نیز سعی کنید خلاصه کوتاهی از آن را بنویسید.
- به مرور زمان سعی کنید به صورت بداهه داستان را در چند جمله تعریف کنید. از اشتباه کردن نترسید. این کار موجب تقویت مهارت صحبت کردن به زبان انگلیسی در شما میشود.
اما در مجموع میتوان گفت انیمیشن های یادگیری زبان انگلیسی یک روش کمکی برای تقویت مهارتهای زبانی هستند. بنابراین برای برداشتن قدم اول یادگیری زبان انگلیسی به صورت اصولی میتوانید از کلاسهای خصوصی زبان انگلیسی در هایتاکی استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: یادگیری زبان انگلیسی با فیلم ها و آهنگ های دیزنی
انیمیشن های سطح مبتدی انگلیسی
- آموزش از سطح مبتدی .
- تلفظ واژگان خیلی واضح است و شخصیتها شمرده صحبت میکنند.
- سرعت مکالمهها کاملاً مناسب است و حتی اغلب روی حرکت دهان آنها نیز کار شده است.
- معمولاً از جملههای ساده، روزمره و پرکاربرد انگلیسی استفاده میکنند.
مقاله مرتبط: اپلیکیشن های فوقالعاده برای یادگیری زبان انگلیسی توسط کودکان
1. انیمیشن Word Party (مهمانی کلمه)
مجموعه Word Party همان طور که از نامش پیداست برای آموزش واژههای زبان انگلیسی به کودکان ساخته شده است. چند شخصیت به نامهای کیپ، بِیلی، لولو و فرانی در این انیمیشن نقش ایفا میکنند که به مرور با زندگی روزمره و وسیلهها روبهرو میشوند، آنها را بررسی میکنند و نامشان را یاد میگیرند. این مجموعه در 5 فصل ساخته شده و در کل 60 قسمت است که هر قسمت آن حدود 13 دقیقه طول میکشد.
2. انیمیشن Doki Adventures (ماجراهای دوکی)
این مجموعه درباره یک سگ ماجراجو و باهوش 6 ساله به نام دوکی و پنج دوستش است که به مکانهای متفاوت سفر میکنند و تجربههای تازهای به دست میآورند. آنها به سراسر دنیا سفر میکنند تا با مردم و فرهنگهایشان آشنا شوند؛ با چالشهایی روبهرو میشوند و آنها را حل میکنند. دوکی و دوستانش در طول سفرهایشان با افراد جدیدی دوست میشوند و در مورد زندگی یاد میگیرند.این مجموعه به ویژه برای کودکانی که قصد یادگیری زبان انگلیسی با لهجه کانادایی را دارند مناسب است.
بیشتر بخوانید: لهجه های مختلف انگلیسی در سراسر جهان
3. انیمیشن Dora, the Explorer (دورا، دختر جهانگرد)
دورا یک دختر کنجکاو و ماجراجوست. او یک کوله پشتی سخنگوی و یک میمون به نام بوتس دارد که همیشه در سفرها همراهش هستند. آنها با هم از پس مشکلات برمیآیند و از موانع میگذرند. دورا گاهی هم از بینندگان میخواهد که کمکش کنند.
4. انیمیشن Peppa Pig (پپا پیگ)
انیمیشن پپا پیگ یک مجموعه تلویزیونی بریتانیایی برای کودکان پیش از سن مدرسه است. در این انیمیشن همه شخصیتها را حیوانات تشکیل میدهند و موضوعات آن حول محور زندگی روزمره، خانواده و دوستان شکل میگیرد.
این انیمیشن به ویژه برای یادگیری زبان انگلیسی با لهجه بریتیش مناسب است.
به یاد داشته باشید که برای آموزش زبان انگلیسی به کودکان استفاده از انیمیشن کافی نیست. انیمیشن و کارتون برای تمرین و تثبیت یادگیری کمک زیادی به کودکان میکند، اما برای یادگیری میتوانید از معلم خصوصی انگلیسی کودکان کمک بگیرید.
انیمیشن های سطح متوسط و متوسط رو به بالا
اگر سطح زبان انگلیسی شما فرامتوسط (Upper Intermediate) است، به راحتی میتوانید انیمیشنها را دنبال و عبارتها و اصطلاحات جدید را پیدا کنید. سعی کنید با کمک انیمیشنهای زبان انگلیسی به کاربرد واژههایی که میشناسید در جمله و در زندگی روزمره به خوبی مسلط شوید.
اگر سطح زبان انگلیسی شما متوسط (Intermediate) باشد، میتوانید انیمیشن های زبان انگلیسی را کامل ببینید. شاید نیاز داشته باشید گاهی آن را متوقف کنید و به عقب برگردید، یا از زیرنویس استفاده کنید. اما همین فرآیند است که موجب پیشرفت شما و تقویت مهارت شنیداری زبان انگلیسیتان میشود.
بنابراین تمام انیمیشن های یادگیری زبان انگلیسی که در ادامه معرفی میکنیم برای سطح متوسط و بالاتر مناسب هستند.
1. انیمیشن Turning RED (قرمز شدن)
یکی از جدیدترین محصولات پیکسار و والت دیزنی انیمیشن «قرمز شدن» است. این انیمیشن داستان میلین دختر چینی-کانادایی را روایت میکند که وقتی احساسات شدیدی را تجربه میکند تبدیل به یک پاندای سرخ بزرگ میشود. این اتفاق استعارهای از تجربههای دوران بلوغ است.
از طرفی چون شخصیت اصلی داستان نوجوان است، تجربههایی بین دنیای کودکان و بزرگسالان دارد و طیف وسیعی از واژهها و اصطلاحات زبان انگلیسی با لهجه آمریکایی را پیش روی شما قرار میدهد.
2. انیمیشن Soul (روح)
جو گاردنر معلم موسیقی یک دبیرستان در آمریکاست. جو همیشه رؤیای ستاره موسیقی جاز بودن را در سر میپرورانده، اما تاکنون فرصت اجرا روی صحنه را پیدا نکرده است. حالا درست وقتی که بر حسب اتفاق در شرایطی قرار میگیرد که یک شب همراه یک ستاره جاز روی صحنه برود، قبل از روز اجرا میمیرد!
3. انیمیشن Onward (به پیش)
هزاران سال پیش جادو بخشی از زندگی مردم بود، اما به نظر میرسد که در دنیای امروز دیگر جایی ندارد. یک اِلف نوجوان به نام یان در روز تولد شانزده سالگیاش یک هدیه خیلی خاص از مادرش دریافت میکند؛ یک یادگاری از پدرش شامل یک طلسم و یک عصای جادویی. این طلسم میتواند پدر یان را که پیش از تولد او از دنیا رفته است، برای یک روز زنده کند. یان از جادو استفاده میکند اما در میانه کار برادرش میرسد و تمرکزش قطع میشود. جادو نیمهکاره عمل میکند و این دو برادر فقط پاهای پدرشان را میبینند.
4. انیمیشن Toy Story 4 (داستان اسباب بازی 4)
وودی را از داستان اسباببازی 1 به خاطر دارید؟ حالا اندی اسباببازیهایش را به بونی دختر کوچکی هدیه داده که امسال قرار است به مهد کودک برود. بونی نمیتواند اسباببازیهایش را با خود به مدرسه ببرد. هر چند وودی اسباببازی مورد علاقه بونی نیست اما به شدت نسبت به او احساس مسئولیت میکند. در اولین روز مهدکودک بونی با یک قاشق-چنگال یک بار مصرف یک عروسک میسازد و آن را خیلی دوست دارد. چنگالک فکر میکند زباله است و میخواهد به سطل زباله برود. از طرف دیگر وودی در تلاش است از چنگالک مراقبت کند، حتی در سفر.
5. انیمیشن Incredibles 2 (شگفت انگیزان 2)
شگفتانگیزها چند ابرقهرمانند که قدرتهای خاصی دارند. اما دولت استفاده از این قدرتها را ممنوع اعلام کرده است. به همین دلیل خانم و آقای شگفتانگیز دوست ندارند سه کودکشان از نیروهای خارقالعادهای که دارند استفاده کنند. اما در متقاعد کردن آنها چندان موفق نیستند. در قسمت دوم انیمیشن شگفتانگیزان، یک خواهر و برادر ثروتمند در تلاشند تا تصویر ابرقهرمانان را در اذهان عمومی بازسازی کنند؛ و برای این کار از خانم شگفتانگیز یعنی اِلَستیگِرل کمک گرفتهاند.
6. انیمیشن Snowtime (وقت برف بازی)
بچههای یک روستای کوچک برای آن که خود را در تعطیلات زمستانی سرگرم کنند، به دو گروه تقسیم میشوند و مبارزهشان را با گلولههای برفی شروع میکنند. هر گروهی که بتواند قلعه برفی را تا آخر تعطیلات زمستانی اشغال کند، برنده است. لوک و سوفی که هر دو یازده سال دارند، رهبری دو گروه مقابل هم را به عهده میگیرند. بازی بالا میگیرد و پرهیجان میشود. هر چند اتفاقات تلخی هم در میان بازی برای این دوستان کوچک میافتد، اما درسهای مهمی نیز برایشان دارد.
اگر میخواهید زبان انگلیسی با لهجه کانادایی را تمرین کنید، این انیمیشن گزینه خوبی است. ضمن آن که شما را با اقلیم سردسیر و فرهنگ کانادا نیز آشنا میکند.
7. انیمیشن COCO (کوکو)
میگل پسر نوجوان مکزیکی است که رؤیای نوازنده شدن را در سر میپروراند. اما در خانواده آنها موسیقی ممنوع است. هیچ کس هم حاضر نیست توضیح قانعکنندهای به او بدهد. بنابراین کوکو تصمیم میگیرد پنهانی رؤیایش را دنبال کند و راه ستاره موسیقی مورد علاقهاش ارنستو دلاکروز را ادامه دهد. میگل در شب جشن مردگان، به طرز عجیبی وارد دنیای مردگان میشود و در پی حوادثی که آنجا تجربه میکند به راز پنهان خانوادهاش در مورد موسیقی پی میبرد.
- افرادی که در این انیمیشن ایفای نقش میکنند، زبان انگلیسی، زبان دومشان است. (زبان انگلیسی را با لهجه مکزیکی بیان میکنند)
- در این انیمیشن سرعت بیان کلمات کند است.
- عبارات و اصطلاحاتی که در انیمیشن کوکو بیان میشوند ساده و راحت هستند.
فیلم هایی زبان انگلیسی که محیط دیگری همچون برزیل، فرانسه، ژاپن و… تولید شده اند، گزینه های مناسبی برای یادگیری زبان انگلیسی هستند.
بیشتر بخوانید: اهنگ های سطح ساده برای یادگیری زبان انگلیسی
8. انیمیشن Finding Dory (در جستجوی دوری)
دوری یک ماهی چشم درشت و آبیرنگ است که حدود هر 10 ثانیه یک بار حافظهاش را از دست میدهد! تنها چیزی که در خاطر دوری مانده این است که در کودکی او را از والدینش جدا کردهاند. دوری با کمک دوستانش نمو و مارلین وارد یک سفر ماجراجویانه میشود تا پدر و مادرش را پیدا کند. در این ماجراجویی آنها وارد یک مؤسسه زندگی دریایی میشوند، که در واقع یک آکواریوم بزرگ است که گونههای مختلف اقیانوس در آن زندگی میکنند.
9. انیمیشن (Back to the Outback) بازگشت به صحرای استرالیا
گروهی از حیوانات باغ وحشی در شهر سیدنی استرالیا تصمیم میگیرند به سرزمین اصلی خودشان صحرای استرالیا بازگردند. آنها یک گروه از خزندگان و حشرات بومی و خطرناک استرالیا هستند که توسط انسانها اسیر شدهاند. حالا میخواهند به جایی برگردند که به آن تعلق دارند و کسی آنها را قضاوت نمیکند و هیولا نمینامد.
این کارتون توسط استودیوی انیمیشن Reel FX در استرالیا ساخته شده است. بنابراین اگر میخواهید زبان انگلیسی با لهجه استرالیایی را تمرین کنید، آن را از دست ندهید. ضمن آن که شما را با گوشههایی از فرهنگ و اصطلاحات رایج در استرالیا نیز آشنا میکند.
10. انیمیشن Chicken Run (فرار مرغی)
گروهی مرغ و خروس و جوجه در یک مزرعه زندگی میکنند که توسط آقا و خانم تویدی اداره میشود. این مزرعه شبیه اردوگاه کار اجباری است، و هر مرغ و خروسی که دیگر قادر به تخمگذاری نباشد کشته میشود. خانم تویدی از سود ناچیز مزرعه راضی نیست و ایده تولید غذا با گوشت جوجه را در سر دارد. حالا راکی و جینجر، خروس و مرغی که توانستهاند خود را از مرگ حتمی نجات دهند شروع میکنند به نقشه کشیدن برای فرار از مزرعه.
این انیمیشن پرهیجان نیز برای تمرین زبان انگلیسی با لهجه بریتیش مناسب است.
بیشتر بخوانید: تفاوت های انگلیسی آمریکایی و انگلیسی بریتیش
11. انیمیشن Inside Out (درون و بیرون)
تا به حال فکر کردهاید احساسات چطور در ما شکل میگیرند؟
انیمیشن درون و بیرون، درون سر رایلی اتفاق میافتد؛ از دنیای بیرون تاثیر میپذیرد و روی آن اثر میگذارد. بزرگ شدن برای همه ما یک سفر پر ماجراست. حالا رایلی در دوران بلوغ مجبور میشود به خاطر تغییر شغل پدرش با تغییرات بزرگی مواجه شود. درون سر رایلی، شادی، ترس، خشم، تنفر و غم در تلاشند تا به او کمک کنند با دنیای جدیدش کنار بیاید.
«درون و بیرون» یکی از شاهکارهای پیکسار و والت دیسنی است. اما علاوه بر لذتی که از دیدن آن میبرید، با اصطلاحات زیادی در مورد احساسات و موقعیتهای ذهنی و روحی که ممکن است در آن قرار بگیرید آشنا میشوید.
معرفی چند انیمیشن جذاب دیگر
مقالات مرتبط:
- راهنمای جامع سطح های زبان انگلیسی به ترتیب استاندارد CEFR
- سوالات تعیین سطح افراد مبتدی و کودکان در زبان انگلیسی
- بهترین سوالات استاندارد تعیین سطح زبان انگلیسی
- سایت های تعیین سطح زبان انگلیسی
سخن پایانی
در این مقاله با انیمیشن های یادگیری زبان انگلیسی با لهجههای متفاوت آشنا شدیم. تلاش کردیم موضوعات متنوع را پوشش بدهیم که بتوانید اصطلاحاتی برای موقعیتها و شرایط متفاوت زندگی روزمره یاد بگیرید.
از نکاتی که لازم است به آن توجه کنید، سال ساخت انیمیشن است. هر چه سال ساخت آن نزدیکتر باشد، زبان انگلیسی مورد استفاده در انیمیشن به زبان معیار امروز نزدیکتر است.
معروفترین انیمیشنها ساخت کشور آمریکا هستند. اما اگر قصد مهاجرت به کشور خاصی را دارید، میتوانید دنبال انیمیشنهایی بگردید که در همان کشور ساخته شدهاند، تا با لهجه همان منطقه آشنا شوید.
حتماً اصطلاحاتی که یاد گرفتهاید را به کار ببرید و تکرار کنید تا در خاطرتان بمانند. البته پژوهشها در حوزه آموزش نشان میدهد که یادگیری زبان انگلیسی همراه با داستان و تصاویر بازده بالاتری دارد. بنابراین شما نیز سعی کنید انیمیشنهایی با موضوعات متنوع ببینید.
شما چه انیمیشنهایی را برای یادگیری زبان انگلیسی پیشنهاد میکنید؟ در دیدگاهها برایمان بنویسید.
مقالات مرتبط:
کارتون های انگلیسی برای تقویت زبان انگلیسی از سطح مبتدی تا پیشرفته
منابع:
عذرمیخوام زیر نویسشون رو چجوری باید بدست بیاریم ؟
میتونید اسم کارتون یا انیمشین رو توی سرچ گوگل کپی کنید و در ادامه بنویسید به همراه زیرنویس فارسی یا انگلیسی. تمام سایتهایی که زیرنویس دارن براتون نمایش داده میشن
سلام ببخشید میشه اول زیرنویس انگلیسی دید و بار دوم زیرنویس فارسی دید این بهتر نیست؟
وقت بخیر. بله چرا که نه. پیشنهاد میشه که چندین بار این کار و کنید تا جایی که خودتون از روی زیرنویس انگلیسی بتونید حدس بزنید فارسیش چی میشه. اونوقت وقتی فارسی رو آوردین با حدستون مقایسه کنید
تا جایی که میدونم،اول با زیر نویس یا دوبله فارسی ببینین بعد با زیر نویس انگلیسی بهتره